reklame
Menu
Elverum trener Børge Lund (i midten) under Champions League-kampen i håndball mellom Elverum og Kielce i Terningen Arena 1. oktober. Foto: Geir Olsen / NTB.

Elverum med mesterligaseier nummer to

Endelig ble det poeng i banken igjen for Elverum etter at Mesjkov Brest fra Hviterussland ble slått 33-31 i håndballens mesterliga torsdag kveld.

Av NTB | 17.12.2020 20:38:01

Sport: Elverum hadde ikke tatt poeng i årets turnering siden Porto ble slått i den første kampen i gruppa.

Hviterusserne hadde vært gode med fire seirer og én uavgjort på de åtte første kampene, og de hang med hele veien i Terningen Arena også. Laget fra øst ledet 17-16 til pause, men mistet litt av gnisten i 2. omgang.

Elverum var nær å ta poeng mot sterke Flensburg-Handewitt sist, og denne gangen klarte de det så vidt. De ledet 31-30 med to minutter igjen å spille.

Elverum-keeper Emil Imsgard bidro med noen viktige redninger i 2. omgang da kampen sto og vippet.

– Vi gjør ikke vår beste kamp, men vi var gode i avgjørende situasjoner og dro det i land. Det var godt å få poeng på kontoen. Vi snudde til vår fordel og er et lag i utvikling, sa Elverum-trener Børge Lund til Viaplay.

Mesjkov Brest vant 29-27 over Elverum i det første oppgjøret. Torsdag var det Elverum som var det beste laget av de to.

Etter åtte kamper står Elverum med fire poeng. Det gi en nest sisteplass i gruppe A, men håpet er ikke ute om å ta seg til et omspill som avgjør de siste kvartfinalebillettene.

(©NTB)

Flere nyheter: