Menu
Elverum og Kassem Awad slo Drammen i storkampen i eliteserien i håndball mandag. Foto: Annika Byrde / NTB

Elverum ladet opp til Barcelona-møte med seier mot Kjellings Drammen

Elverums håndballherrer viste gryende form da Drammen ble slått 32–26 i eliteserien i håndball mandag. Torsdag venter Barcelona i mesterligaen.

Av NTB | 03.10.2022 21:00:55

Sport: Elverum er i ferd med å bygge opp et nytt lag, og mandag viste kubben at pilene peker rett vei.

– Jeg føler at vi responderte bra i dag med tanke på hvordan vi framsto mot Nantes (i mesterligaen) sist, så det er forbedring. Vi har samtidig fortsatt en vei å gå, og da kan vi ikke nøye oss med forbedring, sa Elverum-målvakt Emil Imsgard til TV 2 etter kampen.

– I dag var det tøft. De var gode, og vi gjør for mye feil. Vi taper for mye dueller begge veier og er ikke gode nok, selv om annen omgang ser litt bedre ut, sa Drammens Sindre Aho.

Stig-Tore Moen Nilsen, Daniel Blomgren og Tobias Schjølberg Grøndahl ledet an i målprotokollen med henholdsvis sju, seks og seks scoringer. Trioens fulltreffere la grunnlaget for den sterke hjemmeseieren.

Kampen i Terningen Arena ble i realiteten avgjort i første omgang. Halvveis ledet nemlig vertene 19-11. Drammen endte opp med å vinne annen omgang 15-13, men mannskapet til Kristian Kjelling var aldri i nærheten av å skape spenning om seieren.

Med seieren har Elverum seks poeng etter fire kamper i årets eliteserie. Kolstad er ligaleder med åtte, mens Drammen også har seks.

Torsdag venter en svært vrien oppgave for Elverum når Barcelona kommer på besøk i mesterligaen. Det oppgjøret spilles i Håkons Hall på Lillehammer.

Elverum har innledet Champions League med tre tap: 26-36 for Kiel, 25-33 for Aalborg og 30-41 for Nantes.

(©NTB)

Flere nyheter: