Menu
Elverum-trener Børge Lund måtte se sitt lag gå på det tredje strake tapet i høstens mesterligakamper. Foto: Annika Byrde / NTB

Elverum fikk juling i Frankrike – tredje strake tap i mesterligaen

Elverum var ikke i nærheten av å åpne poengkontoen i den nye mesterligasesongen i håndball da laget gjestet franske Nantes. Hjemmelaget vant 41-30.

Av NTB | 29.09.2022 22:21:18

Sport: Elverum yppet seg i begynnelsen av kampen og var et par ganger oppe i to måls ledelse. Da Tobias Grøndahl med sin tredje scoring sendte laget i 9-8-ledelse vel halvveis i omgangen, var det imidlertid siste gang Elverum var foran. Nantes scoret de åtte neste målene og ledet 16-9.

Ved pause sto det 20-14 etter at tolv hjemmespillere hadde tegnet seg i målprotokollen. Emil Imsgard spilte ikke på vanlig nivå, og etter pause fikk Simon Mizera prøve seg i målet. Han leverte flere fine redninger.

Tross det havnet Elverum stadig lenger bak. Laget fikk det ikke til offensivt, og tapte flere perioder hvor laget spilte i overtall mens Nantes sonet utvisninger. Det endte med 11-målstap.

Kassem Awad ble Elverums toppscorer med åtte mål. Det er ett flere enn vertenes mestscorende Aymeric Minne.

I samme gruppe scoret Harald Reinkind fem mål, nest flest i hjemmelaget, da Kiel vant 34-29 over ungarske Szeged. Tidligere Elverum-spiller Alexander Blonz scoret to ganger for Szeged, som i likhet med Elverum er uten poeng etter tre runder.

Etter 26-36 for Kiel, 25-33 for Aalborg og 30-41 for Nantes er neste motstander for Elverum gruppeleder Barcelona, som er eneste lag uten poengtap. Den kampen spilles i Håkons hall i Lillehammer 6. oktober.

(©NTB)