Menu
ARKIVBILDE: Daniel Deniazi

Døde etter ulykke med elsparkesykkel

En mann i 30-årene døde etter en ulykke i Stavanger der en bil og en elsparkesykkel var involvert natt til lørdag.

Av NTB | 15.01.2022 13:05:53

kriminalitet og rettsvesen: – Mannen som førte elsparkesykkelen, ble i dag klokken 11.45 erklært død av lege på Stavanger Universitetssykehus. Pårørende er varslet, skriver Sørvest politidistrikt i en pressemelding i 13-tiden lørdag.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 0.09. Den skjedde i Haugesundsgata like ved skateparken ved Bybrua.

Elsparkesyklisten i 30-årene ble tatt med av ambulanse til Stavanger Universitetssykehus med det som da ble betegnet som alvorlige skader.

Føreren av personbilen, en mann i 20-årene, er blitt avhørt av politiet. Han er ikke fysisk skadd. Det er ikke mistanke om kjøring i rus- eller alkoholpåvirket tilstand.

Begge de to involverte er bosatt på Nord-Jæren.

– Kriminalteknikere fra politiet har sammen med ulykkesgruppen til Vegvesenet arbeidet med undersøkelser på stedet gjennom natten. Det var flere vitner til ulykken, og det er gjennomført flere vitneavhør på stedet, skriver politiet i pressemeldingen.

De legger til at de har en viss oversikt over hendelsesforløpet, men at det gjenstår noe etterforskning før endelig konklusjon kan trekkes.

Begge de involverte i ulykken er siktet for brudd på aktsomhetsbestemmelsene i vegtrafikkloven, opplyser politiadvokat Bjarte Myklebust til NRK.

– Dette er en formalitet, og vi er fremdeles på jakt etter opplysninger som kan gi oss oversikt over ulykken, sier han.

(©NTB)

Flere nyheter: