Menu
Sjur Røthe er blant løperne som er kommet inn i langrennstroppen til femmila i Holmenkollen. Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Elleve nye langrennsløpere uttatt til renn i Drammen og Holmenkollen

Norges Skiforbund har tatt ut erstattere for de koronasmittede langrennsløperne som har måttet melde forfall til de kommende verdenscuprennene i Norge.

Av NTB | 02.03.2022 11:31:00

Sport: I alt er elleve nye løpere inne i Norge-troppen. Særlig mange er det til herrenes sprint i Drammen torsdag, som følge av at hele elitelaget i sprint har testet positivt for koronavirus de siste dagene.

I tillegg har Heidi Weng trukket seg fra sprinten for å fokusere på lørdagens tremil, mens Mathilde Myhrvold og Silje Theodorsen har meldt forfall av helsemessige årsaker.

Det gås sprint i Drammen torsdag, tremil for kvinnene i Holmenkollen lørdag og femmil for herrene i Holmenkollen søndag. Dette er de nye løperne:

Menn: Johannes Lønnestad Flaaten (Morgedal), Gøran Tefre (Førde), Sivert Wiig (Gjesdal), Alexander Elde Holmboe (Bærums Verk og Hauger), Nikolay Elde Holmboe (Bærums Verk og Hauger), Vebjørn Moen (Tverlandet).

Menn: Eirik Mysen (Oseberg), Sondre Ramse (Otra), Sjur Røthe (Voss).

Kvinner: Ingrid Andrea Gulbrandsen (Bardufoss og Omegn), Hanne Wilberg Rofstad (Byåsen).

Kvinner: Anna Svendsen (Tromsø, fra før uttatt til sprinten).

(©NTB)