Menu
Seriemester Bodø/Glimt jubler for scoring i siste seriekamp forrige sesong. Foto: Mats Torbergsen / NTB

Eliteserien: NFF vurderer utsettelse til 2. mai

Eliteserien og 1. divisjon i fotball kan bli utsatt en snau måned. Norges Fotballforbund diskuterer 2. mai som en mulig startdato.

Av NTB | 10.03.2021 00:00:13

Sport: Det er forbudet mot treningskamper som gjør en utsettelse aktuelt. Eliteserien har egentlig 2. påskedag (5. april) som oppstart på den nye sesongen.

Norges Fotballforbund har signalisert at det vil komme en avgjørelse i løpet av uken. Konkurransedirektør Nils Fisketjønn bekrefter at flytting i fire uker til 2. mai er en mulighet.

«Ja, 2. mai er aktuelt, men en beslutning er ikke fattet. Vi diskuterer dette med interessegrupperingene nå», skriver han i en SMS til NTB.

Det var Nidaros som først omtalte den mulige utsettelsen. Til P4 sier Fisketjønn følgende:

– Vi ser det an og har dialog med myndighetene om når vi kan starte treningskamper. Basert på tilbakemeldingene vi får, så er det vanskelig å få til på kort sikt. Da er 2. mai en dato vi diskuterer.

Slik ser 1. runde ut i Eliteserien: Stabæk – Odd, Bodø/Glimt – Brann, Haugesund – Tromsø, Kristiansund – Lillestrøm, Mjøndalen – Sandefjord, Rosenborg – Strømsgodset, Sarpsborg 08 – Viking, Vålerenga – Molde.

(©NTB)

Flere nyheter: