reklame for smiaa
Menu
Dersom Eliteserien må avsluttes sent i desember, er det mildt sagt fare for kaldt vær. Her fra oppgjøret mellom Molde og Bodø/Glimt 10. november i fjor. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Eliteserien i fotball kan måtte pågå til 20. desember

Fotballforbundet bekrefter at siste serierunde i eliteserien spilles 20. desember dersom Uefa skal gjennomføre tradisjonell høstsesong for klubber og landslag.

Av NTB | 02.06.2020 14:33:59

Sport: – Dersom alt som går som det skal internasjonalt, er det søndag 20. desember. Det er mulig å få til. Hvis ikke hadde vi ikke planlagt for det, sier konkurransedirektør Nils Fisketjønn i Norges Fotballforbund til VG.

Kamptidspunktene i de sju første rundene er nå spikret. Usikkerheten knyttet til kvalifiseringene til europacupene og landslagsperioder i høst gjør at de øvrige rundene ikke er datofestet.

Styret i Det europeiske fotballforbundet (Uefa) skal møtes 17. juni. Etter det vil NFF etter alt å dømme ha flere svar om sesongen.

Fisketjønn opplyser samtidig at det kan bli vanskelig å gjennomføre cupen som vanlig med sju runder. En avgjørelse fattes etter Uefa-styremøtet.

(©NTB)

Flere nyheter: