Menu
*politi
ARKIVBILDE: Daniel DeNiazi

Eldre rundlurt av mann med blomster

Politiet i Haugesund er varslet om at en mann med en bukett roser går rundt på dørene til eldre i byen og lurer til seg penger.

Av Egil M Solberg | 12.07.2019 07:40:41

Svindel: Mannen hevder å være fra en menighet og omsorgssenter og spør om å få en donasjon, melder Haugesunds avis.

Det er imidlertid ingenting som tyder på at mannen har noe tilknytning til andre enn seg selv og eventuelt sine sammensvorne.

Han hevder at naboene har gitt 500 kroner. Avisa skriver i dag at flere naboer i området har latt seg lure til å gi fra seg penger.

– Jeg ble overrumpla og overraska. Han sa at naboene hadde gitt 500 kroner hver. I tillegg fortalte han at jeg kunne gi så mye jeg ville. Jeg tenkte at siden naboene mine ga såpass mye, da får jeg gi det samme – så da ble det sånn, forteller en 91 år gammel kvinne som avisa har snakket med.

Flere nyheter: