reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
Omar Elabdellaoui er tilbake i trening for Galatasaray. Foto: Ørn E. Borgen / NTB

Elabdellaoui tilbake i full trening – Linnes sliter med ryggen

Omar Elabdellaoui og Martin Linnes kjemper om høyrebackplassen i Galatasaray. Foran lørdagens kamp mot Erzurumspor har begge slitt med skade.

Av NTB | 23.10.2020 12:23:13

Sport: Elabdellaoui spilte alle Norges tre landskamper mot Serbia, Nord-Irland og Romania, men kom tilbake til klubblaget med skadeproblemer. 28-åringen var ikke på banen i ligamøtet med Alanyaspor sist helg.

Galatasarays nettsider legges det daglig ut treningsrapporter og status på klubbens spillere. Ifølge disse trente Elabdellaoui alternativt også de første dagene av denne uken, men torsdag var han med på på trening med lagkameratene for fullt.

Da var imidlertid backkollega Linnes fraværende som følge av det som beskrives som ryggsmerter. Linnes spilte kampen mot Alanyaspor sist helg.

Elabdellaoui ble hentet til Galatasaray fra greske Olympiakos foran inneværende sesong. Linnes har spilt for Istanbul-klubben siden 2016.

Galatasaray ligger på femteplass i den tyrkiske superligaen etter fem serieomganger. Lørdagens motstander Erzurumspor har like mange poeng og samme målforskjell.

Alanyaspor topper tabellen.

(©NTB)

Flere nyheter: