Menu
Omar Elabdellaoui (t.h.) på landslagstrening med Mats Møller Dæhli. Foto: Alf Simensen / NTB

Elabdellaoui på plass i Bodø: – En spennende klubb

Fotballspiller Omar Elabdellaoui (30) er ifølge TV 2 og Nettavisen enig om en kontrakt med eliteserieklubben Bodø/Glimt.

Av NTB | 02.12.2022 13:06:52

Sport: Tidligere fredag erfarte TV 2, Nettavisen og Avisa Nordland at Elabdellaoui signerer kontrakt med Bodø/Glimt så fort den medisinske testen er gjennomført.

– Jeg skal besøke Bodø litt, sa en hemmelighetsfull Elabdellaoui til journalistene som møtte ham på Bodø lufthavn.

– Akkurat nå skal jeg ikke si så mye om klubben. Det er absolutt en spennende klubb, la han til.

Nettavisen og Avisa Nordland meldte torsdag at landslagsbacken var i dialog med klubben. Sportslig administrativ leder Håvard Sakariassen i Glimt har ikke besvart NTBs henvendelse torsdag formiddag.

30-åringen har stått uten klubb den siste tiden etter at kontrakten med den tyrkiske storklubben Galatasaray ble terminert. Ifølge TV 2 har Elabdellaoui avslått et tilbud fra amerikansk toppserie.

Nyttårsaften for snart to år siden pådro Elabdellaoui seg skader i øynene under nyttårsfeiring i Tyrkia. Dette skjedde etter at fyrverkeri gikk av og traff ham i ansiktet.

14 måneder senere gjorde han comeback for Galatasaray. Elabdellaoui står oppført med 49 landskamper for Norge.

Elabdellaoui ble inkludert i Ståle Solbakkens landslagstropp tidligere i høst, men har måttet vente på sin 50. kamp med flagget på brystet. Den siste kampen han spilte for landslaget, var høsten 2020.

Glimts høyreback Alfons Sampsted har vært en fast mann for bodøværingene de siste tre sesongene, men har valgt å la kontrakten løpe ut ved nyttår.

(©NTB)