Menu
Omar Elabdellaoui og hans Olympiakos er klare for gresk cupfinale etter en dramatisk returkamp mot AEK. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Elabdellaoui og lagkameratene til cupfinale

Omar Elabdellaoui og hans lagkamerater i Olympiakos er klare for den greske cupfinalen i fotball etter en dramatisk returkamp mot PAOK onsdag.

Av NTB | 24.06.2020 23:04:16

Sport: PAOK vant 3-2 i den første semifinalen i begynnelsen av mars, rett før viruspandemien stoppet fotballen i landet. Onsdag var det omsider tid for returkamp, og med 2-0-seier er Olympiakos finaleklar med 4-3 sammenlagt.

Målene lot vente på seg, men i det 65. minutt scoret Giorgos Masouras det viktige ledermålet. Fem minutter før full tid satte Mohamed Mady Camara inn 2-0.

Etter det målet ble PAOK-trener Abel Ferreira sendt på tribunen med rødt kort, og Omar El Kaddaouri ble utvist da han pådro seg sitt annet gule kort.

Elabdellaoui spilte hele kampen for Olympiakos, som leder serien overlegent og kommer til å innkassere klubbens 46. seriemesterskap.

Motstander i cupfinalen blir AEK, som måtte ha ekstraomganger for å slå ut Aris. Marko Livaja scoret begge lagets mål i en kamp som endte 2-2, og dermed gikk Aten-laget videre med 4-3.

Tre AEK-spillere ble utvist i ekstraomgangene.

(©NTB)

Flere nyheter: