reklame for Utvik Autoservice
Menu
En kvinne ble funnet død i fjæra utenfor Trolla i Trondheim tirsdag. Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Ektemann siktet for drap på kvinne i Trondheim – erkjenner ikke straffskyld

En mann er siktet for drap etter at en firebarnsmor i 30-årene ble funnet død i Trolla i Trondheim tirsdag. Den siktede er kvinnens ektemann.

Av NTB | 08.04.2020 11:17:58

Kriminalitet og rettsvesen: Kvinnen er obdusert og identifisert. Det dreier seg om en kvinne i midten av 30-årene fra Eritrea. Hun kom til Norge i 2011 som asylsøker og har fire mindreårige barn.

– Hun ble funnet død i en bratt skråning mellom veien fra Trolla og sjøen, Ingenting tyder på at liket har kommet sjøveien, eller at det har ligget i vannet, opplyste politioverbetjent John Ola Volden i Trøndelag politidistrikt på en pressekonferanse onsdag.

– Det er mye som tyder på at kvinnen er utsatt for ytre vold. Ektemannen er avhørt med advokat til stede, og han erkjenner ikke straffskyld, forteller politiadvokat Bente Bøklepp.

Kvinnen ble funnet i fjæra mellom Trolla og Flakk av et vitne som skulle på fisketur. Meldingen om funnet kom rett før klokken 12 tirsdag.

– Kvinnen har vært borte fra parets hjem siden lørdag 28. mars. Hun ble meldt savnet av et annet familiemedlem søndag 5. april, opplyser Volden.

Den drapssiktede ektemannen ble pågrepet klokken 22.15 tirsdag kveld.

Den døde kvinnen skal ikke ha ligget lenge i fjæra. Kvinnens fire barn er tatt hånd om av barnevernet.

Flere nyheter: