Menu
Eksplosjonen i en bil i sentrum av Nashville var ikke en ulykke, ifølge politiet. Ingen ble skadd, men de materielle ødeleggelsene er store etter eksplosjonen. Foto: AP / NTB

Eksplosjon i Nashville var trolig bilbombe

Eksplosjonen i en bil i sentrum av byen Nashville i Tennessee var ingen ulykke, men en villet handling, ifølge politiet.

Av NTB | 25.12.2020 16:38:00

Ulykker og naturkatastrofer: En talsmann for nødetatene sier til TV-stasjonen WKRN at det var en parkert bil som eksploderte, noe som resulterte i til dels store skader på flere bygninger i området.

Eksplosjonen fant sted i 6.30-tiden første juledag, og det var derfor få mennesker ute.

Ifølge politiets talsmann Don Aaron er tre mennesker kjørt til sykehus etter eksplosjonen, men tilstanden er ikke kritisk for noen av dem.

Politiet bekrefter på Twitter at det trolig var snakk om en bilbombe, men det er ikke kjent hvem som står bak eller hva motivet kan ha vært.

Politiets bombegruppe var på vei til stedet da eksplosjonen skjedde, ifølge en journalist i avisa Tennessean.

Politiet har sperret av området, og det skal ifølge ubekreftede meldinger foreligger opplysninger om at flere sprengladninger kan være skjult i området.

– Alle vinduene mine, hvert eneste ett, ble blåst inn. Dersom jeg hadde stått der, hadde det vært forferdelig, sier han.

– Rundt fire biler står i brann, forteller McCoy.

Politikilder bekrefter at de kort tid før eksplosjonen fikk melding om en mistenkelig bil som sto parkert utenfor teleselskapet AT&Ts bygning.

– Det kjentes ut som en bombe, så stor var den, sier Buck McCoy, som bor i området.

(©NTB)

Flere nyheter: