Menu
Kvinnen ble funnet død 1. april 2019. Mandag startet rettssaken mot hennes tidligere ektefelle. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Ekskone-drap behandles i retten: – Jeg angrer hvert sekund

Mannen som er tiltalt for å ha drept sin tidligere kone på Strømmen i april 2019, erkjente straffskyld og uttrykte anger da straffesaken startet mandag.

Av NTB | 11.01.2021 11:52:57

Kriminalitet og rettsvesen: – Jeg erkjenner straffskyld for å ha drept kona mi. Jeg tar ansvar for det, men jeg er ikke stolt av det. Det vil jeg også si til familien min og alle som har kjent oss opp gjennom alle årene, sa 32-åringen ifølge Romerikes Blad.

Han er tiltalt for å ha drept den 33 år gamle småbarnsmoren med omtrent 45 knivstikk 1. april 2019. I avhør har han erkjent de faktiske forholdene.

– Jeg angrer på det hvert sekund og minutt hver kveld, og tenker på det hver kveld jeg legger meg og hver morgen jeg våkner. Jeg vil bære med meg sorgen resten av livet og er lei meg fordi jeg ikke får se henne igjen, forklarte han.

Tiltalte og avdøde er iranske statsborgere og har en datter sammen.

Nedre Romerike tingrett behandler saken denne uken.

(©NTB)

Flere nyheter: