Menu
Tyske Markus Eisenbichler, som vant tre VM-gull i fjor, får pause fra verdenscupen hopp etter å ha falt på isen på en parkeringsplass i hjembyen og skadet håndleddet. Foto: Matthias Schrader, AP / NTB scanpix

Eisenbichler falt på isen, får pause fra verdenscupen

Den tyske hoppstjernen Markus Eisenbichler skadet håndleddet da han falt på isen i hjembyen Ruhpolding og blir borte fra verdenscupen inntil videre.

Av NTB | 10.01.2020 09:40:22

Sport: – Jeg var på en parkeringsplass ved bilen min og tråkket på en issvull. Jeg tok meg for med hånden da jeg falt og skadet håndleddet. Det var uflaks, men jeg håper at jeg snart er tilbake, forteller 28-åringen.

Det er ikke påvist brudd, men han har pådratt seg båndskader.

Eisenbichler vant tre VM-gull i Seefeld i fjor (stor bakke, lag og blandet lag). Han har hatt en beskjeden start på den nye sesongen, og 10.-plassen i nyttårshopprennet i Garmisch-Partenkirchen er hans beste plassering så langt i vinter. Han ble nummer 15 sammenlagt i hoppuka.

Han kan ikke være med i helgens renn i Predazzo. I løpet av den nærmeste tiden skal legene avgjøre om skaden hans er så alvorlig at det må opereres.

(©NTB)

Flere nyheter: