Menu
Ulrikke Eikeri og hennes doublepartner Timea Babos røk ut av WTA-turneringen i Polen. De tapte for Maja Chwalinska og Jesika Maleckova. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB

Eikeri røk ut i første runde av doubleturneringen i Polen

Ulrikke Eikeri og hennes doublepartner Timea Babos tapte for Maja Chwalinska og Jesika Maleckova i WTA-turneringen i Polen onsdag.

Av NTB | 27.07.2022 17:20:41

Sport: Den norske tennisspilleren og makkeren tapte med settsifrene 7-6 (11-9), 3-6, 6-10.

Kampen skulle opprinnelig spilles tirsdag, men regnvær i den polske hovedstaden førte til at Eikeris kamp ble flyttet til onsdag.

Da kampen omsider var i gang, kom Eikeri og ungarske Babos skjevt ut da de ble brutt allerede i sitt første servegame. Likevel kjempet de seg tilbake og settet ble avgjort i et intenst tiebreak som Eikeri og makkeren vant 11-9.

I det andre settet utlignet Chwalinska og Maleckova ledelsen. Det startet med servebrudd fra begge parene, før Eikeri og makkeren nok en gang ble brutt i sitt tredje servegame. Det medførte at de ble de liggende under og den tsjekkisk-polske duoen vant settet 6-3.

Kampen ble avgjort i et supertiebreak (førstemann til ti poeng) i tredjesettet. Der ble Eikeri og Babos liggende under 5-1 etter kort tid, men hentet seg opp og utlignet til 6-6. Så vant Chwalinska og Maleckova fire strake poeng og vant til slutt 10-6 i supertiebreaket.

(©NTB)

Flere nyheter: