Menu
Ulrikke Eikeri fikk det tungt i første runde av WTA-turneringen i Sveits. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB

Eikeri møtte overmakten i WTA-turnering

Ulrikke Eikeri var sjanseløs i sin første tennisturnering på WTA-touren siden januar. Hun tapte klart for Camila Giorgi i to strake sett i sveitsiske Lausanne.

Av NTB | 13.07.2021 19:23:53

Sport: Som ventet fikk Eikeri det tøft i møtet med den fjerdeseedede italieneren. Giorgi vant tirsdagens oppgjør med sifrene 6-2, 6-0. Det hele var unnagjort etter én time og seks minutter.

Kampen ble utsatt i flere timer på grunn av regn.

Eikeri ble en del av hovedtablået da hun mandag vant sin kvalifiseringskamp. Der lekte 28-åringen seg til seier over amerikaneren Gabriella Price.

Dagen etter møtte hun en motstander av et helt annet kaliber. Giorgi er rangert som nummer 61 i verden, mens Eikeri holder 130.-plassen på WTA-rankingen.

Proffspilleren fra Nordstrand i Oslo har hatt gode resultater denne sesongen. Det er blant annet hennes fire ITF-titler fra de siste månedene et bevis på.

Turneringen i Lausanne var Eikeris første med WTA-status siden hun deltok i Dubai i starten av januar. Onsdag skal hun spille double samme sted. Det gjør hun med sin greske makker Valentini Grammatikopoulou.

(©NTB)

Flere nyheter: