Menu
Tor Inge Eidesen (Sp) forblir lokalpolitiker i Haugesund. FOTO: E. Solberg / Radio Haugaland

Eidesen: – Ikke spesielt skuffet

Tor Inge Eidesen (Sp) i Haugesund forblir lokalpolitiker når førstekandidat i Rogaland Geir Pollestad ikke får en rolle i den nye regjeringen. Eidesen er imidlertid ikke spesielt skuffet.

Av Egil M Solberg | 13.10.2021 14:42:22

Politikk: Tor Inge Eidesen (Sp) i Haugesund hadde gode muligheter til å få en plass i regjeringen, men ettersom førstekandidat Geir Pollestad (Sp) ikke fikk en rolle i den nye regjeringen blir Eidesen i Haugesund.

– Jeg vil ikke si at jeg er skuffet. Jeg var forberedt på begge alternativene, sier Eidesen til radio Haugaland i ettermiddag.

Han påpeker at han fra før har mange spennende oppgaver i Haugesund og med Senterpartiet i regjering, er det kort vei til makta.

– Jeg har allerede merket at det nå er flere som tar kontakt og vil diskutere sine utfordringer. Dette er klart noe jeg uansett har mulighet for å bringe videre i partiorganisasjonen, sier Eidesen.

Han er forsatt innstilt på å være ombudsmann for hele Haugalandet i sin kapasitet som første vararepresentant fra Rogaland. Og han er klar til å gjøre en jobb på stortinget dersom situasjonen endrer seg.

– Vi er valgt og har en plikt til å møte om behovet melder seg. Jeg er beredt og klar til å gjøre en innsats om det blir nødvendig. Det er min plikt, påpeker Eidesen.

Hør innslaget fra vår podcast

Flere nyheter: