Menu
Landslagstrener Jan Peder Jalland fikk se Norge lage målfest og Sindre Walle Egeli gjøre hattrick på seks minutter da Armenia ble knust i EM-kvalifiseringen for G17. Foto: Fredrik Hagen / NTB

Egeli med hattrick på seks minutter i EM-kvalifiseringen

Sindre Walle Egeli gjorde ekte hattrick på seks minutter da Norge knuste Armenia 7-0 i EM-kvalifiseringen i fotball for G17-lag i Fredrikstad.

Av NTB | 23.10.2022 21:11:08

Sport: Norge tok sin annen strake seier i kvalifiseringen og topper tabellen med 11-0 i målforskjell før onsdagens gruppefinale mot Irland. Avansement til vårens eliterunde er allerede i boks.

Faniel Temesgen Tewelde scoret ledermålet før det var spilt fem minutter og var involvert i mange mål, men det var Egelis målshow fra det 26. til det 32. minutt som fikk mest oppmerksomhet.

Sandefjord-gutten, som til daglig spiller i danske Nordsjælland, gjorde 2-0 på innlegg fra Tewelde i det 26. minutt, 3-0 fire minutter senere og 4-0 på straffespark i det 32. minutt etter at Tewelde ble felt.

Odd-spiller Tewelde gjorde 5-0 før sidebytte. Kampen var avgjort, og landslagstrener Jan Peder Jalland gjorde fire bytter ved pause. Egeli var en av dem som fikk hvile. Innbytter Filip Thorvaldsen og et armensk selvmål økte til sju måls margin i 2. omgang.

(©NTB)