Menu
To gode venner fra Stord vant 106.000 kroner onsdag kveld. FOTO: Bingokanalen

Edel og Turid vant 106.000 kroner

Det var venninnene Edel og Turid fra Stord som onsdag kveld stakk av med jackpotten på 106.000 kroner under Fjorden Bingo på Bingokanalen.

Av Egil M Solberg | 20.01.2021 23:10:35

Bingokanalen: Det var Turid Valdal Hadida og Edel Bakkane som ringte inn fra Stord.

De vant onsdag kveld da det ble arrangert superjackpotten. Det vil si at det denne kvelden var en garanti for at noen skulle vinne over 100.000 kroner.

Turid vant også litt tidligere den samme kvelden. Da ble 2.000 kroner innkassert.

Turid og venninna setter dermed rekord ved å innkassere ikke mindre enn 108.000 kroner denne kvelden.

Turid Valdal Hadida kommer opprinnelig fra Sunnmøre og er nå bosatt på Stord. Venninna Edel Bakkane er opprinnelig fra Tysnes.

Vinnerblokken ble kjøpt på Mekk Stord. De var samlet fem spillere i et bingolag onsdag kveld, i henhold til korona-restriksjonene.

Turid opplyser til Bingokanalen at hun gleder seg til å oppdatere elektronikken i huset med pengepremien. Hun skulle også spandere middag på alle de andre spillerne.

Edel ser frem til oppussing eller ferie når det er mulig – gitt koronarestriksjonene.

Ny superbingo neste onsdag

Det er bare å glede seg til neste onsdag, for da er det ny superbingo. Det betyr at en heldig spiller nok en gang skal vinne over 100.000 kroner.

Det ble tatt en beslutning under spillet onsdag kveld om å kjøre en ekstra runde med Superbingo, etter at online systemet hos en leverandør brøt sammen. De som ikke fikk spilt får dermed nye bingoblokker til neste onsdag og en ny mulighet til å vinne superjackpotten.

Se hvordan det gikk da Turid og Edel vant 106.000 kroner

Flere nyheter: