reklame for Sheiken Bowling
Menu
Tiril Eckhoff, her i aksjon i Östersund i november, drar til høyden for å toppe formen inn mot OL. Foto: Anders Wiklund / TT / NTB

Eckhoff dropper verdenscupen – drar til høyden

Skiskytter Tiril Eckhoff gir seg etter ett verdenscuprenn i tyske Ruhpolding. Hun reiser til høyden for å forberede seg til OL, melder VG.

Av NTB | 12.01.2022 17:06:10

Sport: – Jeg har hatt et ønske om å få inn et lite opphold i høyden for å være bedre forberedt til OL i Beijing, sier Eckhoff til VG.

Hun reiser til italienske Lavazé på 1800 meter.

– Planen er at hun reiser opp i høyden i morgen. Slik måtte det bli når det ikke ble noe renn i Oberhof, sier landslagstrener Sverre Huber Kaas.

Eckhoff onsdag var tilbake etter å ha stått over en rekke verdenscuprenn. Den regjerende sammenlagtvinneren har slitt med å finne formen, og hun viste ikke toppslag onsdag heller.

Fossum-løperen bommet én gang på hver skyting og ble nummer 19, slått med 1.20,9 av vinneren. Det vurderte hun som en opptur.

– Jeg er faktisk ganske greit fornøyd. Det er bedre enn før jul. Det er den første hardøkta jeg har siden det, så dette var overraskende bra, sa Eckhoff.

I Ruhpolding skal det være stafett fredag og jaktstart søndag.

Etter høydeoppholdet planlegger Eckhoff å delta i verdenscuprennene i Anterselva før en siste samling før OL.

(©NTB)