Menu
EA Sports spår at Lionel Messis Argentina vinner fotball-VM i Qatar. Foto: Franklin Jacome / AP / NTB.

EA Sports spår Messi-triumf i VM – Ronaldos Portugal ryker på straffer i semifinalen

Spilleverandøren EA Sports har sett i spåkula og tror Lionel Messi blir toppscorer i VM-sluttspillet i Qatar. Argentina pekes ut som en kommende verdensmester.

Av NTB | 09.11.2022 07:41:25

Sport: EA Sports har kommet med sin spådom foran en rekke mesterskap. De har faktisk truffet spikeren på hodet i de tre foregående verdensmesterskapene, skriver ESPN.

Spania vant VM i 2010, Tyskland i 2014 og Frankrike i 2018. Alle spådd riktig av spilleverandøren, som opplyser at de bruker Fifa 23-spillet til å spå årets turnering.

EA har også publisert en grafikk av det de tror et Argentinas vei til VM-suksess etter gruppespillet: 2-1-seier over Danmark, 1-0 over Nederland, 1-0 over Frankrike og 1-0 over Brasil i finalen.

Spillgiganten tror også at Cristiano Ronaldo og Portugal ryker ut på straffer i semifinalen mot Brasil.

Messi har kunngjort at Qatar-sluttspillet blir hans siste verdensmesterskap i fotball. Den lille magikeren har aldri vunnet VM, men var nære i 0-1-tapet for Tyskland i 2014-finalen.

VM sparkes i gang 20. november. Argentina åpner mot Saudi-Arabia to dager senere i gruppe C. Mexico og Polen er de øvrige lagene i puljen.

(©NTB)

Flere nyheter: