Menu
Marthe Kristoffersen gikk stafett for IL Varden Meråker under NM i Gåsbu i 2018. Foto: Geir Olsen / NTB.

Dyrhaug og Kristoffersen til Viasats vinterstudio

Niklas Dyrhaug (33) og Marthe Kristoffersen (31) blir begge faste gjester og eksperter i Viasats vinterstudio kommende vinter.

Av NTB | 09.06.2021 11:52:35

Sport: Dyrhaug er fortsatt aktiv og har håp om å gå fort til vinteren, mens Kristoffersen er blitt trener.

– I Marthe og Niklas tror vi at vi har funnet noen nye og spennende stemmer som vil være med å sette sitt preg på sporten de og vi elsker, sier sportssjef i Nent Norge, Kristian Oma, i en pressemelding.

Dyrhaug skal kommentere når han selv ikke går renn.

– Jeg gleder meg til å være en del av Viaplay-laget og bidra med kunnskap og erfaring rundt langrenn når jeg har anledning og ikke skal gå skirenn selv. Det er spennende å være med fra start i en nysatsing som jeg har troen på og gleder meg til å være en del av, sier Dyrhaug.

Marthe Kristoffersen gleder seg også til å formidle langrenn og dele av sine erfaringer når hun skal gjeste vinterstudio.

– Jeg elsker langrenn, har vært med i gamet lenge og har viet livet mitt til sporten. Nå jobber jeg som trener for et team selv og synes det er veldig gøy å få være med dyktige folk og belyse sporten fra en annen side. Jeg gleder meg til å bruke min erfaring både som utøver og trener til å formidle sporten på TV til alle som ser på, sier hun.

(©NTB)