reklame for Sheiken Bowling
Menu
Kurt Zouma er i trøbbel etter å ha mishandlet en av sine to katter. Foto: Adam Davy / PA / AP / NTB

Dyrebeskyttelsen vil ta West Ham-profil til retten

West Hams midtstopper Kurt Zouma og hans bror Yoan kan bli straffeforfulgt for kattemishandling. Dyrevernorganisasjonen RSPCA har startet en rettsprosess.

Av NTB | 16.03.2022 19:10:15

Sport: Det var i februar at et videoklipp gikk viralt i sosiale medier og viste Kurt Zouma mishandle en av sine to katter. Han både sparket og slo kjæledyret.

Saken vakte stor avsky, og RSPCA hentet dyrene hjemme hos fotballstjernen kort tid etter at den ble kjent. Siden har dyrevernorganisasjonen gjort en etterforskning og startet arbeidet med å få Zouma-brødrene tiltalt.

I en uttalelse onsdag opplyser RSPCA at de ikke har myndighet til å tiltale noen, men vil sende saken inn for rettssystemet.

West Ham satte aldri Zouma ut av laget som følge av dyremishandlingen, men den franske landslagsspilleren ble bøtelagt med det høyeste mulige beløpet Premier League-klubben kunne påføre ham. Boten var på 250.000 pund, og det tilsvarer vel 3 millioner kroner.

Yoan Zouma filmet den mye omtalte episoden. Han spiller til daglig for Dagenham & Redbridge og ble forrige måned suspendert av klubben. Onsdag var han tilbake i troppen etter fire uker utenfor.

(©NTB)

Flere nyheter: