Menu
Prinsesse Märtha Louise og kjæresten Durek Verrett i samtale med sogneprest Jan-Erik Heffermehl utenfor Holmenkollen kapell etter gudstjenesten første juledag. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Durek Verrett: – Utrolig lei meg for tapet deres

– Jeg er så utrolig lei meg for tapet deres, skriver Durek Verrett. Utover det vil han av hensyn til Märtha Louises barn ikke kommentere Ari Behns dødsfall.

Av NTB | 05.01.2020 19:24:42

Kultur og underholdning: Verrett la ut en melding på Instagram om dette søndag kveld.

– Av dyp respekt for barna til Märtha og Ari vil jeg fortsatt ikke kommentere bortgangen til deres far, verken nå eller senere, utenom å si at jeg er så utrolig lei meg for tapet deres, skriver han.

Forfatter og kunstner Ari Behn tok sitt eget liv 25. desember. Han var gift med prinsesse Märtha Louise fra 2002 til 2016. Sammen har de døtrene Maud Angelica, Leah Isadora og Emma Tallulah.

Prinsesse Märtha Louise bekreftet forholdet til Durek Verrett, kjent som Sjaman Durek, i mai 2019.

Prinsessen selv kommenterte for første gang eksmannens dødsfall på Instagram fredag, samme dag som han ble bisatt fra Oslo domkirke.

– Kjære Ari. Vi skulle vært sammen i julen og feiret. Vi hadde gledet oss alle sammen, skrev hun.

– En usynlig sykdom tok mer og mer overhånd i deg, for sånn er det når den psykiske helsen svikter. Over lang tid så vi deg gradvis bli borte, men vi holdt fast i troen på at dette skulle gå bra, skrev hun videre.

(©NTB)

Flere nyheter: