Menu
Tottenhams Son Heung-min jubler for sin 2-0-scoring mot Brentford. Foto: Ian Walton / AP / NTB

Duoen Kane/Son tilbake – endte fire kampers «tørke» i Brentford-seier

For første gang på fire kamper noterte den vanligvis så effektive angrepsduoen Harry Kane og Son Heung-min seg for et målpoeng i 2-0-seieren mot Brentford.

Av NTB | 02.12.2021 22:30:39

Sport: De fire foregående Premier League-kampene hadde Tottenham kun scoret to mål og uten at Kane eller Son var involvert.

Det var imidlertid kun Son som kunne juble for scoring torsdag kveld. Han kontret inn 2-0 25 minutter før slutt. Det første målet var et selvmål av Sergi Canós.

Harry Kane, som har scoret ett mål og har én målgivende pasning på tolv kamper, var arkitekten da kampen ble avgjort. Spissen fant Sergio Reguilón med en fin gjennombruddspasning. Vingbacken sendte ballen inn til Son, som foran et åpent mål satte inn 2-0.

I første omgang var 1-0-målet av det heldigere slaget da et innlegg ble headet av den svenske midtstopperen Pontus Jansson rett i Canós og i mål.

Brentford presset på mot slutten, mens Tottenham sto klare ved hver anledning en kontring bød seg – uten at det ble flere mål.

Det var den ferske Tottenham-manageren Antonio Contes andre seier i Premier League. De hvitkledde på 6.-plass er bare to poeng unna topp 4, mens Brentford er på 12.-plass.

(©NTB)

Flere nyheter: