Menu
Ingrid Helene Håvik og hennes band Highasakite opptrer i Oslo Spektrum på den nasjonale minnemarkeringen i Oslo Spektrum 22. juli i anledning at det er ti år siden terrorangrepene. Arkivfoto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB

Duket for stjernespekket minnemarkering i Oslo Spektrum 22. juli

Highasakite, Dagny og Åge Aleksandersen er blant mange artister som skal opptre på den nasjonale minnemarkeringen i Oslo Spektrum på tiårsdagen for 22. juli.

Av NTB | 24.06.2021 15:53:57

Økonomi og næringsliv: Det bli holdt en nasjonal minnemarkering i Oslo Spektrum om kvelden på tiårsdagen for terrorangrepene 22. juli, noe tilsvarende den som ble holdt i samme arena kun en drøy måned etter angrepene i 2011.

Markeringen vil bestå av taler, navneopplesning og en rekke kulturelle innslag. Highasakite, Dagny, Odd Nordstoga med Sol Heilo, Tuva Syvertsen, Jarle Bernhoft, Åge Aleksandersen og Hkeem er blant de mange artistene som bidrar med musikalske innslag.

Kong Harald skal holde kveldens hovedtale, mens statsminister Erna Solberg (H) og Ap-leder Jonas Gahr Støre er blant de andre talerne.

NRK-profil Rima Iraki er programleder for markeringen, som blir direktesendt på NRK1.

Publikummet i den store salen vil i stor grad bestå av berørte, pårørende og representanter fra det offisielle Norge, og markeringen vil skje i tråd med gjeldende koronatiltak.

(©NTB)

Flere nyheter: