Menu
Dronning Elizabeth holdt søndag en TV-sendt tale fra St. George's Hall på Windsor-slottet i forbindelse med Commonwealth Day. Dronningen styrte unna Oprah Winfreys omdiskuterte intervju med Meghan og Harry, som sendes på TV natt til mandag norsk tid. Foto: Steve Parsons / Pool via AP / NTB

Dronningen tyst om Meghan og Harrys Oprah-intervju

Timer før Meghan og Harrys intervju sendes på fjernsyn, hadde dronning Elizabeth sin egen TV-opptreden. Men monarken unnlot å nevne det omdiskuterte intervjuet.

Av NTB | 07.03.2021 21:38:06

Økonomi og næringsliv: Dronningen og andre medlemmer av den britiske kongefamilien var å se på fjernsyn i forbindelse med feiringen av Commonwealth Day søndag.

Elizabeths tale ble i år gransket for tegn til kritikk av Meghan og barnebarnet prins Harry, som har trukket seg fra det britiske kongehuset og flyttet til USA.

Ikke minst har de latt seg intervjue av Oprah Winfrey. Den britiske TV-kanalen Sky News melder at intervjuet, som sendes på amerikansk fjernsyn natt til mandag, kan bli «en ubehagelig opplevelse» for Windsor-familien.

Dronningen talte om utfordringene og motet utvist under pandemien, men fremhevet også viktigheten av «å være dedikert til sin plikt».

(©NTB)

Flere nyheter: