Menu
Egil «Drillo» Olsen. Foto: Marit Hommedal / NTB

Drillo setter «tidenes beste»-kåring på vent: – Aldri vært i nærheten av dette

Erling Braut Haaland og Martin Ødegaard herjer i Premier League. Egil «Drillo» Olsen vil ikke slå fast hvem som er historiens beste nordmann.

Av NTB | 01.09.2022 06:50:52

Sport: 80-åringen Olsen har fulgt norsk fotball i over sju tiår. Han har sett, spilt med og trent til sammen tusenvis av nordmenn, men duoen Haaland og Ødegaard gjør at han må klype seg så smått i armen.

Haalands umiddelbare suksess (ni mål på de første fem kampene og hat trick mot Nottingham Forest) i den engelske eliteserien, var ikke noe som sjokkerte Olsen. – Med den bakgrunnen han hadde, så er jeg ikke overrasket. Det at vi har to spillere, som ikke bare spiller i Premier League og gjør det bra, men er i nærheten av å opparbeide seg stjernestatus i toppklubber i England. Det har vi aldri vært i nærheten av tidligere, sa Drillo til NTB før onsdagens kamper.

Hos tabelleder Arsenal stiger Ødegaard i kurs fra dag til dag. – Måten Ødegaard har taklet både litt mot- og medgang på, er beundringsverdig. Det overrasker ikke meg at han havnet opp som kaptein. Det sier litt om typen.

– I sosiale medier går debatten om Haaland allerede er tidenes beste norske fotballspiller. Hva synes du?

– La meg vente litt med å ta en slik avgjørelse. Det er for tidlig. Vi får vente et par år, sa Drillo.

(©NTB)

Flere nyheter: