Menu
Mannen i 30-årene som er siktet for drap på sin mor i Halden onsdag er i Halden tingrett varetektsfengslet i fire uker. Her er politiet på åstedet. Foto: Trine Bakke Eidissen / Halden Arbeiderblad / NTB scanpix

Drapssiktet sønn varetektsfengslet i fire uker

Mannen i 30-årene som er siktet for å ha drept sin mor i Halden onsdag, er i Halden tingrett varetektsfengslet i fire uker.

Av NTB | 02.07.2020 13:48:37

Kriminalitet og rettsvesen: Han er av Halden tingrett ilagt brev- og besøksforbud i hele perioden og medieforbud i én uke. Det legges opp til avhør av ham torsdag ettermiddag.

Mannen samtykket onsdag til varetektsfengslingen, som gikk som kontorforretning.

– Siktede har også gitt samtykke til at han kan gjennomføre varetekt på institusjon, sa hans forsvarer, advokat Ole Richard Holm-Olsen, til NTB onsdag kveld.

Politiet fortsetter å etterforske saken. De er interessert i å komme i kontakt med eventuelle vitner som var i nærheten av Båstadlund/Karrestad-området i Halden i tidsrommet mellom klokka 5 og 6 tidlig onsdag morgen.

Kvinnen i 60-årene ble onsdag morgen knivstukket og drept i Halden. Politiet har beslaglagt en kniv, og de siktet senere på dagen hennes sønn, som omtales som en kjenning av politiet.

<p>(©NTB)</p>

Flere nyheter: