Menu
Kriminalteknikere ved boligen hvor en kvinne ble funnet død i Molde sentrum. Foto: Kjell Langmyren / NTB

Drapssiktet Molde-mann i avhør – erkjenner ikke straffskyld

Mannen som er siktet for å ha drept sin tidligere ektefelle og skadet en gutt i Molde, erkjenner ikke straffskyld. Mannen har selv også flere skader.

Av NTB | 25.11.2021 14:31:28

Kriminalitet og rettsvesen: – Han har vært til undersøkelse hos en psykiater, som mener han er avhørbar. Han har også en del andre fysiske skader, brudd i armer og bein og kuttskader. Hva det skyldes, og hvem som har påført ham disse skadene vet jeg ikke, siden han ikke er avhørt ennå, sa mannens forsvarer, advokat Roy Peder Kulblik, til Romsdals Budstikke torsdag morgen.

Mannen erkjenner ikke straffskyld, opplyser advokaten til NRK.

Mannen i 20-årene ble onsdag vurdert som å ikke være i stand til å la seg avhøre. Ifølge avisen startet torsdagens avhør av mannen klokken 9.

Politiinspektør Yngve Skovly bekrefter på en pressekonferanse klokken 14 at det er gjennomført et avhør av siktede.

– Det er kun snakk om et innledende avhør, og det er ikke ferdig. Jeg vil ikke gå inn på hva han har forklart i avhøret, sier Skovly.

Politiinspektør Yngve Skovly sier at de har fått bekreftet identiteten til kvinnen i 20-årene.

– Vi kan fastslå at avdøde er tidligere ektefelle til den siktede, sier Skovly.

Siktede og kvinnen har barn sammen. Disse er nå plassert i et beredskapshjem.

Mannen ble framstilt for varetektsfengsling klokken 13 torsdag. Det er ventet en fengslingskjennelse i løpet av ettermiddagen.

Det var natt til onsdag at politiet fikk inn meldinger om hendelser på to ulike adresser i Molde. På det ene stedet ble en kvinne i 20-årene funnet død, mens en gutt i tenårene ble funnet livstruende skadd på det andre stedet.

Det er også en familierelasjon mellom mannen og den skadde tenåringen. Politiet har foreløpig ikke fått noen oppdatering på tilstanden hans.

(©NTB)

Flere nyheter: