Menu
En mann i 30-årene er pågrepet og siktet for drap etter at en mann i 40-årene ble funnet død i Stavanger lørdag kveld, skriver Stavanger Aftenblad. Foto: Carina Johansen / NTB

Drapssiktet mann i Stavanger pågrepet

En drapssiktet mann i 30-årene er pågrepet etter at en mann i 40-årene ble funnet død i Stavanger lørdag kveld, skriver Stavanger Aftenblad.

Av NTB | 14.11.2022 06:31:08

Kriminalitet og rettsvesen: Pågripelsen skal ha skjedd i forbindelse med en større politiaksjon, skriver avisen. I tillegg skal en kvinne være pågrepet, skriver avisen.

– Jeg kan bekrefte at det har vært en større politiaksjon mot en adresse i Stavanger i natt. Aksjonen var relatert til drapssaken fra lørdag kveld, opplyser operasjonsleder Victor Fenne-Jensen i Sørvest politidistrikt i en epost.

Også VG får opplyst at to personer ble pågrepet i aksjonen, som skal ha funnet sted rundt klokken 3.30.

Politiet opplyser at det vil komme en pressemelding mandag morgen.

Det var ved 18.30-tiden lørdag kveld at politiet fikk melding om en alvorlig voldshendelse i en leilighet i Stavanger sentrum. Politiet fant en mann i leiligheten som etter kort tid ble erklært død. Ikke lenge etter ble en mann i 30-årene er siktet for drap.

Ifølge VG var både den avdøde og den siktede mannen knyttet til det lokale rusmiljøet. De skriver også at mannen ble skutt og utsatt for grov vold, men dette er ikke bekreftet av politiet.

Flere nyheter: