Menu
En ambulanse forlot natt til tirsdag stedet der en mann ble skutt og drept på Røa i Oslo. Foto: Torstein Bøe / NTB

Drapssiktet i Oslo ennå ikke avhørt

Mannen som er siktet for å ha drept en annen mann på Røa i Oslo mandag kveld, er foreløpig ikke avhørt.

Av NTB | 13.04.2021 07:04:07

Kriminalitet og rettsvesen: Det var like før klokken 21 mandag kveld at skytingen fant sted på en privatadresse på Røa. Den ene mannen ble bekreftet død på stedet. Den andre – en mann i 30-årene – ble pågrepet, siktet for drapet.

Flere vitner skal ha sett deler av hendelsesforløpet. Gjennom natten har politiet drevet teknisk og taktisk etterforskning, samt rundspørring i nabolaget der hendelsen fant sted.

– Siktede har foreløpig ikke fått utnevnt forsvarer, og så snart han har fått det vil det gjennomføres avhør, sier krimleder Anders Johnsrud ved krimvakta i Oslo politidistrikt til NTB tirsdag morgen.

Han forklarer at politiet foreløpig ikke har noe informasjon om at det skal være flere involverte i saken. Johnsrud vil ikke si noe om mulig relasjon mellom de to mennene.

– Det er et sentralt tema for etterforskningen om de kjenner hverandre fra før, men vi ønsker ikke å gå ut med det per nå, sier han.

– Nå sammenfattes info fra det arbeidet som er blitt gjort i natt, og så vil det legges en plan for den videre etterforskningen, sier Johnsrud, som legger til at politiet foreløpig ikke kan gå ut med mer informasjon i saken.

Drapssaken er den første i Norge i år.

(©NTB)

Flere nyheter: