reklame for smiaa
Menu
Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Drapsmannen snakker fortsatt ikke med politiet

Mannen som er siktet for det brutale knivdrapet i Haraldsgata 9. juni i år, snakker fortsatt ikke med politiet. Nå skal han vurderes av to psykiatere.

Av Egil M Solberg | 12.08.2020 22:29:05

Knivdrapet: 37-åringens forsvarer, advokat Brynjar Meling, sier hans klient fremdeles ikke ønsker å bli avhørt av politiet.

– Vi skal ta en fot bakken sammen med påtalemyndigheten og høre med dem om videre framdrift, sier Meling til Haugesunds avis.

Politiadvokat Øyvind Bore sier til avisa at han nå venter på den endelige obduksjonsrapporten, analysesvar fra Kripos og Rettsmedisinsk institutt.

– Vi er fortsatt der at vi ikke har en forklaring fra siktede, da er det ikke ønskelig fra vår side å gå ut med detaljer fra etterforskningsdokumentene. Vi legger til grunn at han ikke vil forklare seg og at det vil være situasjonen frem til hovedforhandling. Det er grunnen til at vi er så tilbakeholdne med opplysninger, sier Bore til avisa.

Haugaland tingrett har ifølge avisa oppnevnt psykiaterne Johannes Skaar og professor ved Universitetet i Bergen Tor Ketil Larsen, til å gjennomføre en full judisiell observasjon av drapsmannen.

Flere nyheter: