reklame for Utvik Autoservice
Menu
Politiet fikk tirsdag kveld melding om et drap i en bolig i Moss sentrum. En antatt gjerningsperson er pågrepet i boligen på Glassverket i Moss. Foto: Ørn E. Borgen / NTB scanpix

Drap i Moss – en mistenkt pågrepet

Politiet fikk tirsdag kveld melding om et drap i en bolig i Moss sentrum. En antatt gjerningsperson er pågrepet i boligen.

Av NTB | 18.08.2020 20:53:04

Kriminalitet og rettsvesen: Politiet rykket ut til stedet hvor en person ble funnet død, skriver Øst politidistrikt på Twitter.

– Vi er på vei med gjerningspersonen til arresten. Kriminalteknikere er på vei til stedet, sier operasjonsleder Tom Sandberg i Øst politidistrikt til NTB i 19.50-tiden.

Pårørende er ikke varslet ennå. Operasjonslederen vil ikke kommentere saken ytterligere foreløpig.

Hendelsen skjedde på Glassverket i Moss sentrum, skriver Moss Avis.

Pågripelsen gikk svært udramatisk for seg, sier politiets innsatsleder Anders Strømsæther til avisen. Men han vil foreløpig ikke svare på om de har kontroll på drapsvåpenet.

– Vi har kontroll på veldig mye i saken, men det jeg kan si, er at det er ingen grunn til bekymring i nabolaget, sier Strømsæther.

Den pågrepne blir først kjørt til politistasjonen på Grålum utenfor Sarpsborg for sporsikring og vil trolig bli fremstilt for lege etter hvert, opplyser innsatslederen. Han vil ikke oppgi informasjon om den drepte eller den antatte gjerningspersonen foreløpig.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 18.54 tirsdag.

Flere nyheter: