reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
Politiet fikk tirsdag kveld melding om et drap i en bolig i Moss sentrum. En antatt gjerningsperson er pågrepet i boligen på Glassverket i Moss. Foto: Ørn E. Borgen / NTB scanpix

Drap i Moss – den pågrepne varslet selv politiet

Politiet fikk tirsdag kveld melding om et drap i en bolig i Moss sentrum. Melderen er pågrepet og antas å være gjerningspersonen.

Av NTB | 18.08.2020 21:53:03

Kriminalitet og rettsvesen: Politiet rykket ut til stedet hvor en person ble funnet død, skriver Øst politidistrikt på Twitter.

– Det var den pågrepne som varslet politiet. Det er en relasjon mellom den pågrepne og den drepte, sa politiets innsatsleder Anders Strømsæther til TV 2 nyhetskanalen.

Han opplyste også at den pågrepne ikke er kjent av politiet fra før.

Pårørende er ikke varslet ennå.

Pågripelsen gikk svært udramatisk for seg, sier innsatsleder Strømsæther til avisen. Men han vil foreløpig ikke svare på om de har kontroll på drapsvåpenet.

– Vi har kontroll på veldig mye i saken, men det jeg kan si, er at det er ingen grunn til bekymring i nabolaget, sier Strømsæther.

Han vil ikke oppgi informasjon om den drepte eller den antatte gjerningspersonen foreløpig.

– Vi er på vei med gjerningspersonen til arresten. Kriminalteknikere er på vei til stedet, sa operasjonsleder Tom Sandberg i Øst politidistrikt til NTB i 19.50-tiden.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 18.54 tirsdag.

Hendelsen skjedde på Glassverket i Moss sentrum, skriver Moss Avis.

Den pågrepne er kjørt til politistasjonen på Grålum utenfor Sarpsborg for sporsikring og vil trolig bli fremstilt for lege etter hvert, opplyser innsatslederen.

(©NTB)

Flere nyheter: