Menu
Drammen og trener Kristian Kjelling vant på nytt knepent mot sveitsiske Suhr Aarau i europacupen i håndball søndag. Foto: Javad Parsa / NTB

Drammen videre i europacupen i håndball – klar for helnorsk semifinale

Drammen får mer spill i europacupen i håndball etter 33-32-seier borte mot sveitsiske Suhr Aarau søndag. Nå venter serierival Nærbø til oppgjør om finaleplass.

Av NTB | 03.04.2022 17:49:48

Sport: Forrige helg var Drammen lenge i trøbbel, men kriget seg til en 31-29-seier. Også i Sveits ble det et bikkjeslagsmål. Drammenserne trakk det lengste strået med 64-61 sammenlagt.

Som i første kamp fulgte lagene hverandre tett de første 20 minuttene. Så fikk Drammen mer kontroll og var på et tidspunkt i føringen med to mål. Til pause sto det 14-13 favør gjestene.

Drammen startet andre omgang med å gå opp i en to måls ledelse, og de økte til tre etter ti minutter. Sveitserne svarte, og før sluttfasen var forspranget borte. Kjellings menn reiste seg og vant til slutt knepent.

August Baskår Pedersen ble drammensernes målkonge med åtte fulltreffere.

Drammen var ett av to norske kvartfinalister i europacupen. Nærbø fikk walkover mot hviterussiske SKA Minsk og var allerede semifinaleklar. De to norske lagene møtes til første kamp 30. april. Finalen spilles 21. mai.

(©NTB)

Flere nyheter: