Menu
Drammen-trener Kristian Kjelling. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Drammen seiret i toppkampen – Kristiansand vant neglebiter

I toppkampen mellom Nærbø og Drammen var det bortelaget Drammen som tok seieren 39–26. Kristiansand vant et tett oppgjør mot Haslum.

Av NTB | 13.10.2021 20:52:48

Sport: Det sto 18-14 til Drammen til pause, og de fortsatte det gode spillet i 2.-omgang. Da dro de fra vertene og vant til slutt 39-26 etter åtte scoringer fra Gøran Sørheim. Seieren gjør at Drammen hoppet opp på samme poengsum som dagens motstander på ti poeng. Det er to poeng opp til serieleder Elverum.

I Oslo slo Bækkelaget tabellnabo Halden 34-25. Bortelaget Halden åpnet godt og ledet 15-14 til pause, men Bækkelaget satte deretter opp farten anført av Trym Korperud Johnsens åtte mål. Dermed skaffet hjemmelaget seg en liten luke ned til gjestene på tabellen og står nå med ti poeng. Halden står med sju.

I kampen mellom Haslum og Kristiansand Topphåndball ble det atskillig jevnere utover i kampen. Kristiansand ledet 16-13 til pause, men Haslum våknet i 2.-omgang der stillingen på et punkt var 26-26. Til slutt var det Kristiansand som kunne juble for 27-26-seier etter mye spenning i sluttminuttene.

Sebastian Schultz Hansen ble toppscorer med åtte mål.

(©NTB)

Flere nyheter: