reklame
Menu
Mats Hummels skværer opp med Wolfsburg-spiller Maximilian Arnold etter en duell i lørdagens bundesligakamp. Forsvarsklippen sliter med hælsenen og er usikker til tirsdagens storkamp mot Bayern München. Foto: Michael Sohn, Pool / NTB scanpix

Dortmunds forsvarsklippe Hummels usikker før toppkampen

Mats Hummels måtte ut ved pause da Borussia Dortmund vant i Wolfsburg lørdag og stopperkjempen er usikker før tirsdagens storkamp mot Bayern München.

Av NTB | 24.05.2020 16:47:47

Sport: – Mats har problemer med hælsenen. Det er et problem han har slitt med en stund, men vi håper at han kan spille tirsdag, sa sportsdirektør Michael Zorc.

Hummels fikk behandling på klubbens anlegg søndag.

Blir han ikke klar til å lede forsvaret, erstattes han sannsynligvis av Emre Can. Det var sistnevnte som kom inn ved pause i Wolfsburg.

Også serieleder Bayern har skadeproblemer i midtforsvaret. Jérôme Boateng, som dannet stopperpar med Hummels da Tyskland vant VM-gull i 2014, haltet av banen mot slutten av hjemmeseieren mot Eintracht Frankfurt på grunn av muskulære problemer.

Midtbanespiller Thiago Alcântara, som mistet lørdagens kamp på grunn av vond lyske, er også usikker til storkampen i Dortmund.

Bayern München topper tabellen fire poeng foran Borussia Dortmund med sju kamper igjen å spille.

(©NTB)

Flere nyheter: