Menu
Erling Braut Haaland er skadd igjen. Foto: Michael Probst / AP / NTB

Dortmund bekrefter muskelskade for Haaland

Erling Braut Haaland pådro seg en muskelskade mot Hoffenheim lørdag. Hvor lenge superspissen er uaktuell for spill, er foreløpig ikke klarlagt.

Av NTB | 24.01.2022 16:51:21

medisin og helse: Haaland brukte kun seks minutter på å score mot Hoffenheim. Det var hans 80. mål for Dortmund siden han kom til klubben i desember 2019. Etter en drøy time forlot han banen.

Mandag bekrefter Borussia Dortmund at måltyven har pådratt seg en muskelskade. Han var gjennom medisinske undersøkelser både søndag og mandag.

– Haaland lider av muskelproblemer, som krever behandling og ytterligere undersøkelser i løpet av de kommende dagene, opplyser Dortmund på sin hjemmeside.

Det er tredje gang denne sesongen Haaland blir tvunget til å ta en pause med skadeproblemer. Han gikk glipp av tre kamper i september og oktober i fjor på grunn av hoftetrøbbel og ytterligere syv kamper fra slutten av oktober til slutten av november.

Dortmund vet ikke hvor lenge det vil gå denne gangen før nordmannen er klar for spill igjen.

– Vi håper at Erling er frisk så snart som mulig og kan fortsette med å gjøre det han elsker mest – å score mål for Dortmund, skriver klubben.

Haaland har scoret 23 mål på 20 kampene han har spilt for klubblaget denne sesongen.

Dortmund ligger på annenplass i Bundesliga, seks poeng bak Bayern München etter 20 spilte kamper.

Klubbens neste kamp er ikke før 6. februar. Da venter tredjeplasserte Bayer Leverkusen til det som blir et toppoppgjør i tysk fotball.

(©NTB)

Flere nyheter: