reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
Fabrikksjef Ingrid Heradstveit Guddal. på Hydro Karmøy. FOTO: Hydro/Marius Motrøen

Donerer 400 000 til løft av Visnes-området

Hydro Karmøy donerer 400 000 kroner for å bidra til å gi Visnes-området et løft.

Av Egil M Solberg | 19.05.2020 13:49:56

Næringsliv: Hydro Karmøy opplyser i en pressemelding at midlene særlig skal komme barn og unge til gode nå som vi planlegger for hjemme- og Norgesferie som følge av Covid-19-pandemien.

– Vi ønsker med dette å gi Visnes-området et løft – til glede for lokalsamfunnet, sier fabrikksjef Ingrid Heradstveit Guddal.

Nå som samfunnet sakte normaliseres, starter dugnaden for å få hjulene i gang igjen og sikre et levende lokalsamfunn, heter det i pressemeldingen.

– Denne donasjonen er et bidrag til nettopp dette, sier Guddal.

I samråd med Karmøy Kommune har Hydro Karmøy bestemt at donasjonen skal brukes til å gi det populære Visnes-området et løft.

– Dette er et sted som brukes mye av barn og unge til alt fra aktivitetsdager og leirskole.

– Nå som mange planlegger hjemmeferie i sommer, håper vi at donasjonen til Visnes-området vil gi besøkende en enda flottere opplevelse, sier hovedtillitsvalgte ved Hydro Karmøy Sten Roar Martinsen og Randi Hettervik Flesjå.

Det vurderes både ny gapahuk, zip-line, griller, bålpanner og mer – målet er uansett at midlene raskt kommer i sirkulasjon.

– Vi jobber tett med kommunen for at planene vi har skal kunne ferdigstilles til sommeren. Vi er i en spesiell tid der gode lokale aktivitetstilbud verdsettes høyt av mange, sier Guddal.

Flere nyheter: