Menu
Israels statsminister Naftali Bennett gir landets sikkerhetsstyrker fritt spillerom i håndteringen av angrep begått av palestinere. De skjer etter at tre personer ble drept i Tel Aviv torsdag. Foto: Maya Alleruzzo / AP /NTB

Dødstallet stiger etter skyteangrepet i Tel Aviv

Dødstallet har steget til tre etter angrepet i Tel Aviv torsdag. Israels statsminister gir sikkerhetsstyrkene frie tøyler i håndteringen av voldsbølgen.

Av NTB | 08.04.2022 22:34:30

Kriminalitet og rettsvesen: – Vi gir full handlingsfrihet til hæren, Shin Bet, og alle sikkerhetsstyrker for å bekjempe terroren, sa Israels statsminister Naftali Bennett fredag.

Shin Bet er Israels etterretningstjeneste.

Angrepet i Tel Aviv skjedde ved en pub i Dizengoff-gaten, der en mann åpnet ild. En palestinsk mann som israelsk politi mener sto bak angrepet, ble senere skutt og drept av israelske sikkerhetsstyrker.

Fredag ble det opplyst at antall drepte i angrepet hadde steget fra to til tre. Den palestinske islamistiske bevegelsen Hamas og gruppen Islamsk jihad har uttrykt støtte til angrepet, men ikke tatt på seg ansvaret.

Israel satte nylig inn soldater for å hjelpe politiet med å håndtere voldsbølgen som krevde elleve menneskeliv på én uke like før den islamske fastemåneden ramadan startet.

(©NTB)

Flere nyheter: