reklame for Jakobsen Energiservice
Menu
Politi og brannvesen startet mandag med søk etter savnede Ørjan Solum (25) i de gamle gruvene ved Steinsås i sentrum av Arendal. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

Død person funnet i Arendal – ses i sammenheng med savnet 25-åring

Politiet har funnet en død person i Steinåsgruvene i Arendal. Det ses i sammenheng med den savnede Ørjan Solum, bekrefter politiet.

Av NTB | 19.05.2020 15:18:23

Kriminalitet og rettsvesen: – Personen er på nåværende tidspunkt ikke identifisert. Nå handler det om å få avdøde opp på en sikker måte, hvor det også tas hensyn til sikkerheten for omgivelsene. Men funnet ses i sammenheng med den savnede Ørjan Solum, som det søkes etter, sier politifaglig etterforskningsleder Tor Inge Omland i en pressemelding.

Politiet opplyser at familien til den savnede er varslet.

Mandag startet politiet og brannvesen med søket i gruvene. Fram til tirsdag formiddag ble det gjort overflatesøk og sikring av gruvene. Kort tid etter at grundigere søk ble startet opp i 12-tiden tirsdag, ble det gjort funn av en død person.

Omland opplyser at det var dykkere som gjorde funnet.

Når den døde er brakt opp av gruvene, vil politiet starte undersøkelser på stedet. Deretter vil avdøde bli sendt til Oslo for obduksjon, opplyser politiet.

Ørjan Solum ble sist sett i et boligområde utenfor Arendal sentrum klokka 17.50 25. mars i år.

Flere nyheter: