Menu
Geir Kåre Nyland (29) fra Haugalandet er lam fra brystet og ned etter stupeulykke. FOTO: Privat/Spleis

Doblet faktura etter Spleis for Nyland

Det ble samlet inn 1,6 million til MMA-utøver Geir Kåre Nyland etter stupeulykken i sommer. Etter innsamlingen doblet transportselskapet Leman i Stavanger en faktura.

Av Egil M Solberg | 22.11.2021 21:28:50

Stupeulykken: – Det er ikke tilfeldig at fraktregningen nesten ble doblet etter den tragiske stupeulykken i sommer, mener Nyland som har beskrevet situasjonen på sosiale medier, skriver Haugesunds avis.

Før ulykken jobbet han med å gjenåpne treningssenteret sitt i Haugesund, Herjer MMA. Nå står imidlertid alt på vent, mens regningene hoper seg opp.

Planen var at Nyland skulle reise hjem til Haugesund dagen etter stupeulykken for å ta imot det nye treningsutstyret. Det ble vanskelig ettersom han var blitt lam og lå på sykehuset, melder avisa Oslo.

Frakt var avtalt til under 50.000 kroner, men etter at saken om Spleis innsamlingen ble kjent, økte fraktselskapet Leman regningen til nesten det boble.

Nå holder de utstyret som «gissel» for å tvinge han til å betale mer enn avtalt, mener Nyland som har kontaktet advokat, skriver Haugesunds avis.

– De krever jo mer penger etter ulykken, sier Nyland til avisa.

Instagram

Flere nyheter: