Menu
Harald Johnas Riiber vant lørdagens kontinentalcuprenn i kombinert etter sterk hopping. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

Dobbelt norsk i kontinentalcuprenn i kombinert

Det ble norsk dobbeltseier med Harald Johnas Riiber som vinner i lørdagens kontinentalcuprenn i kombinert i Tyskland. Lars Ivar Skårset ble nummer to.

Av NTB | 18.01.2020 20:55:21

Sport: Riiber og Skårset tok de to første plassene i hopprennet i Klingenthal lørdag formiddag, og de forsvarte forspranget med henholdsvis sjuende og 15. beste langrennstid i 10-kilometeren i Oberhof samme kveld.

På grunn av snømangel i Klingenthal er begge langrenn flyttet til Oberhof. Søndag morgen går fire nordmenn først ut i det andre rennet, takket være topp innsats i hoppbakken fredag.

Sindre Ure Søtvik ble nummer tre i lørdagens hopprenn, men han ble passert av østerrikeren Manuel Einkemmer i langrennet og måtte nøye seg med fjerdeplass totalt.

Simen Tiller, som ble toer i fredagens hopprenn, ble i likhet med Lars Buraas disket for feil med hoppdressen lørdag. Til sammen ble sju utøvere disket, fem for dress og to for støvler.

Andreas Skoglund, som ble nummer 12 i hopprennet lørdag, ble disket i langrennet for feil med skimerkingen.

Søndag går Riiber først ut i langrennet basert på fredagens hopping, ett sekund før Tiller, 12 før Søtvik og 18 før Skårset. Når første utlending starter sitt langrenn, har de tre første nordmennene vært ute i løypa et minutt allerede.

(©NTB)

Flere nyheter: