reklame
Menu
ARKIVBILDE: Norsk Tipping

Dobbel Nabolaget-lykke på Karmøy

Det ble en millionvinner i Veavågen under trekningen av Nabolaget hos Norsk Tipping fredag. På Vormedal ble en heldig vinner 100.000 kroner rikere.

Av Egil M Solberg | 09.10.2020 20:02:32

Pengespill: Hovedpremien på 1 million fant denne fredagen veien til en mann fra Veavågen.

Han har all grunn til å være fornøyd med kvelden. I tillegg til å fylle opp egen konto, har han sørget for at de av hans fem nærmeste naboer som spilte Nabolaget ble 100 000 kroner rikere.

Norsk Tipping fikk ikke kontakt med hovedvinneren fredag kveld, men to av mannens heldige naboer var derimot tilgjengelige for en prat.

En glad mann i 30-årene kunne fortelle at dette ble en bra start på helgen.

– Med et slikt budskap er det ikke noe stress å bli forstyrret en fredag kveld. Dere må gjerne ringe igjen i morgen også, sier mannen som ikke har vært nevneverdig plaget med vinnerlykke tidligere.

Han forteller at pengene kommer til å bli brukt på å pusse opp hjemme.

– Jeg kommer nok til å hoppe over feiring i kveld. Nå skal jeg gå og legge meg, for jeg må tidlig opp på jobb i morgen, sier den fornøyde mannen som ønsker å være anonym.

En dame i 70-årene kunne også glede seg over 100 000 kroner ekstra å rutte med.

– Jeg så det faktisk nå på mobilen. Det er første gangen jeg vinner stort. Tidligere har det bare vært 50 kroner her og 100 kroner der jeg har vunnet, så dette er veldig kjekt, sier kvinnen.

Den fornøyde Veavågingen var på todagerstur da Norsk Tipping ringte.

– Jeg kunne ikke helt tro det jeg så. Nå blir det litt ekstra på barnebarna også, sier den blide damen som ønsker å være anonym.

Flere nyheter: