reklame for Utvik Autoservice
Menu
Helse- og omsorgsminister Bent Høie har kalt inn kollektiv- og transportselskaper til et møte torsdag ettermiddag. Foto: Ørn E. Borgen / NTB scanpix

DN: Høie kaller inn kollektivselskaper til møte om smitteverntiltak

Helseminister Bent Høie (H) har kalt inn kollektiv- og transportselskaper til møte om smitteverntiltak torsdag ettermiddag, skriver Dagens Næringsliv.

Av NTB | 06.08.2020 13:03:34

Medisin og helse: I en epost som Dagens Næringsliv har fått tilgang til, går det fram at den politiske ledelsen i Helse- og omsorgsdepartementet, Nærings- og fiskeridepartementet og Samferdselsdepartementet også skal være representert.

Helseminister Bent Høie (H) leder møtet, der de ti største kommunene, NHO, fylkeskommunene, Kollektivtrafikkforeningen, Jernbanedirektoratet og Virke også er representert.

Hvordan man videre skal opprettholde smitteverntiltak på kollektivreiser, samt drøfting av innretningen på eksisterende tiltak, står på agendaen. Det gjør også hjemmekontor.

Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad sa onsdag til TV 2 at det om kort tid vil komme nye råd for blant annet munnbind og reiser med kollektivtransport.

(©NTB)

Flere nyheter: