Menu
Novak Djokovic slo russiske Daniil Medvedev i sin siste gruppespillskamp i Torino. Foto: Antonio Calanni / AP / NTB

Djokovic ubeseiret gjennom gruppespillet i ATP-finalen

Serberen Novak Djokovic seiler opp som storfavoritt i ATP-sluttspillet etter å ha slått fjorårets tapende finalist Daniil Medvedev 2-1 i rød gruppe.

Av NTB | 18.11.2022 17:31:31

Sport: Djokovic vant den siste gruppespillskampen over Medvedev med sifrene 6-3, 7-6 (7-5), 7-6 (7-2).

Serberen er sjuende seedet i turneringen, mens Daniil Medvedev er seedet som nummer fire. Spillerne fulgte hverandre fram til 4-3 da Djokovic klarte å bryte russerens serve til 5-3. Han servet hjem det første settet 6-3.

Det andre settet ble jevnere og gikk til tiebreak etter at Djokovic hadde reddet tre settballer. Medvedev slo knallhardt tilbake i tiebreaket og vant det andre settet 7-6 (7-5).

Det tredje og avgjørende settet ble uhyre jevnt og endte til slutt på tiebreak. Der var Djokovic sterkest og vant settet 7-7 (7-2).

Djokovic møter amerikanske Taylor Fritz i sin semifinale lørdag og den tidligere verdenstoppen må regnes som favoritt til å ta hjem turneringsseieren.

Casper Ruud skal kjempe mot enten Stefanos Tsitsipas eller Andrej Rublev i sin semifinale lørdag.

Tidligere denne uken ble det klart at den tidligere verdensener også er velkommen tilbake til Australia og kan stille i Australian Open i januar. Serberen fikk ikke delta i fjor på grunn av hans koronavaksinenekt. Han vant turneringen året før.

(©NTB)

Flere nyheter: