Menu
Novak Djokovic var best i tiebreak i begge settene mot Taylor Fritz i lørdagens semifinale i ATP-sluttspillet. Foto: Antonio Calanni / AP / NTB

Djokovic til finalen i ATP-sluttspillet etter tett batalje

Novak Djokovic fortsatte sin ubeseirede rekke i årets ATP-sluttspill i Torino. I semifinalen slo han Tommy Fritz etter tiebreak i to svært jevne sett.

Av NTB | 19.11.2022 17:39:54

Sport: Serberen booket finalebilletten med sifrene 7-6 (7-5), 7-6 (8-6). Det var med andre ord en kamp der spillerne fulgte hverandre så å si hele veien.

En stund så Fritz ut til å tvinge fram et tredje sett. Amerikaneren var foran etter et tidlig servebrudd, men Djokovic slo tilbake ved å bryte til 5-5. Som i første sett måtte de ut i nok et tiebreak.

Der var Djokovic igjen et ørlite hakk skarpere enn Fritz. Søndag jakter han på sin sjette tittel i turneringen som hvert år avslutter tennissesongen.

Djokovic vant fire av dem på rad mellom 2012 og 2015, men tapte de to finalene han siden har spilt i ATP-sluttspillet. Casper Ruud eller Andrej Rublev blir hans siste hinder i Italia.

35-årige Djokovic har vist storform i sesongavslutningen. Han gikk ubeseiret gjennom puljespillet etter å ha møtt Stefanos Tsitsipas, Rublev og Daniil Medvedev.

(©NTB)