reklame for Sheiken Bowling
Menu
Novak Djokovic under trening på Rod Laver Arena i forrige uke. Søndag kom den endelige avgjørelsen om at serberen ikke får være i Australia og delta i årets Australian Open. Foto: Mark Baker / AP / NTB

Djokovic har ankommet Dubai

Novak Djokovic landet mandag på flyplassen i Dubai. Det er uvisst hvor reisen går videre for tennisstjernen, som ble deportert fra Australia.

Av NTB | 17.01.2022 04:06:13

medisin og helse: Turneringen Dubai Duty Free, som Djokovic vant i 2020, begynner ikke før 14. februar.

Verdenseneren Djokovic er tittelforsvar i Australian Open, som starter mandag. Serberen fikk imidlertid håpet om deltakelse i årets turnering slukket da en australsk domstol bekreftet serberens visumnekt søndag, og han forlot landet med fly noen timer senere.

34-åringen opplyste søndag at han vil bruke den nærmeste framtid til å få ro.

Djokovic er ikke vaksinert, men dro til Australia etter å ha fått det han mente var et medisinsk unntak fra vaksinekravet. Australske myndigheter hevder på sin side at han inspirerer til vaksinemotstand og derfor måtte kastes ut.

Djokovic testet positivt på covid-19 den 16. desember i fjor. Han innrømmer å ha gjort en «feilvurdering» da han stilte opp til intervju med en fransk journalist mens han var koronasmittet.

(©NTB)

Flere nyheter: